Tidningar om heminredning

Söker du svar på frågor som:

  • Vilka trender gäller för badrum och kök just nu?
  • Vilken soffa ska jag köpa till vardagsrummet?
  • Sovrummet känns kallt och trist, hur höjer jag mysfaktorn?
  • Min hall är ett kaos, vad gör jag?
  • Vårt familj har växt ur vårt hus, tips på om- eller tillbyggnad?
  • Vi ska bygga nytt, vilka kataloghus är vanligast?

Då finns snabba svar och inspiration att få! Det finns ett brett och utmärkt sortiment av inredningstidningar som passar för dig som bor bor i slott såväl som koja. Tidningarna har oftast olika målgrupp och flera av dem erbjuder kortare provprenumerationer för en spottstyver. Är man nöjd med tidningen kan man förlänga sin prenumeration eller gå vidare med en annan tidning. Att ständigt ha samma tidning gör däremot att man lätt fastnar i en viss stil, så att variera sig då och då är ändå ingen dum idé.
Vissa av tidningarna kombinerar heminredning med t ex trädgård, antikviteter eller tips för renovering och tillbyggnad av olika slag. Välj och vraka!

Allt i hemmet
Visar praktiska och vackra hus och lägenheter. Allt i hemmet ger dig idéer om hur du ordnar fint hemma och tipsar om smarta förvaringslösningar som skapar plats. Ett populärt och återkommande inslag i varje nummer är spara/slösa-uppslaget. Här får du som läsare gissa vilken av de snarlika inredningarna som är den dyraste. Svaret återfinns på nästa sida. Utkommer 14 ggr/år.

Hus och Hem
Passar dig som är intresserad av inredning. Du hittar alla typer av boende i tidningen, från lägenhet till sommartorp. Även trädgårdar och tips som hör till den finns med. Det finns stora ”hemma hos”- reportage med ritningar och bra bilder på inspirerade inredning. Hus och Hem ger också konkreta idéer och praktiska tips på grindar, altaner och ombyggnationer mm.

Sköna Hem
En tidning med vackra miljöer som inspirationskälla för dig som har ett stort intresse för inredning. I Sköna Hem hittar du allt det nya inom heminredning men även de klassiska varianterna.

Residence
Tidningens namn avspeglar innehållet. Du hittar reportage gjorda I de vackraste hemmen. Residence visar fynd från trendgatorna men ger även dig som läsare smarta budgettips. Utkommer 8 ggr/år.

ELLE Interiör
Har funnits i många år och är både en livsstilstidning och en tidning med inredning och trender. Du får tillgång till reportage från Sverige och övriga världen som handlar om aktuella formgivare, trädgårdar, resor och shopping. ELLE interiör hjälper dig hålla koll på inredning och trend.

Plaza Interiör
Ett inspirerande magasin som visar nybyggda hus, lyxiga lägenheter, charmiga bostäder och välplanerade hem. Ständigt återkommande är “noga utvalt” med en sammanfattning av det senaste med bild, pris och inköpsställe. Plaza Interiör har även fullmatade temasidor som kan handla om det senaste inom köks- och badrumsinredningar.

Hem ljuva Hem
Är en kreativ inredningstidning med roliga tips och idéer. Färgstarka bilder blandas med spännande reportage. I Hem ljuva Hem kan du läsa om smarta tips för billig penning eller hur du kan fixa och småpyssla själv i ditt hem. Följ med in i olika hus och bli inspirerad.

Family Living
En tidning med allt från inredning till resereportage. Möt kända och okända människor I deras hem med olika boendeform och livsstil. Family Living utkommer 11 ggr/år.

Gård och Torp
Du som är intresserad av att renovera äldre hus och miljöer ska prenumerera på den här tidningen. Du hittar svar på vilka färger som användes förr, vilka fönster som passar till en viss tidsepok och var man får tag på detta. Gård och Torp använder sig av experter som ger svar och du kan få namn på hantverkare som kan hjälpa till att utföra arbetet. Utkommer 8 ggr/år.

Hem och Antik
Tycker du om att blanda gammalt och nytt och samtidigt förnya ditt hem? Då är det här tidningen för dig som handlar både om inredning och antikvitetet. Hem och Antik har reportage om aktionsfynd såväl som IKEA och funkis. Utkommer 6 ggr/år.

Gods och Gårdar
Du får inblick i magnifika miljöer, slott, herrgårdar och andra hem och trädgårdar runt om i Sverige och världen. En härlig inspiration att förverkliga eller drömma om. Gods och Gårdar ger dig också läsning om konst, antikviteter, lyx, vackra dukningar, bra viner och mycket mera.

Lantliv
Ett magasin som för dig som identifierar dig med en lyxig, lantlig och lustfylld livsstil. I Lantliv presenteras aktiva och moderna människor som bor vackert både i stan eller i mer lantlig miljö. Lantliv inspirerar med god mat, resor, trädgård och välbefinnande.

Drömhem och Trädgård
En relativt ny tidsskrift för dig som är lika intresserad av inredning som trädgård. Här hittar du tips för hemmet och den egna täppan, stort som litet. Drömhem och Trädgård förenar det bästa av två världar.

This entry was posted in Heminredning, Information, Tidningar and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tidningar om heminredning

  1. Erika says:

    Byggsektorn verkar klara sig bra enligt magasinet Hoom, (se länk) men stämmer detta?