Heminredning

Aldrig har det varit så lätt, och till överkomligt pris, att förändra hemma. Med enkla knep går det att uttrycka i princip vilken stil som helst, från överdåd till minimalism och hela registret där emellan.

Årstidsväxlingen med stora variationer i temperatur- och ljusförhållanden gör att behovet av variation i vår inredning ökar. Många föredrar en svalare eller klarare färgskala under vår- och sommarhalvåret. Under höst och vinter är en mustigare, dov färgskala det som ger ett ombonat och värmande intryck. Annars går det bra att följa sin egen sinnesstämning och välja det som känns bra.

Allt fler kedjor satsar på inredning i större utsträckning än tidigare. Det ska vara möjligt för kunden att åka och storhandla mat och samtidigt göra några inredningsfynd som förändrar! Det senaste tycks vara att även vissa klädkedjor erbjuder inredningsdetaljer. H&M (butiker utomlands) och Zara är några exempel, där du kommer att kunna uppdatera såväl dig själv som ditt hem.

Många likheter finns bland inredningsbutikernas utbud men prisklassen kan skilja sig markant. Däremot har de flesta någon röd tråd som är typiskt för just dem, t ex IKEA eller Indiska. Handla via nätet går också bra och du kan ordna en mix som bara är din egen!

Textilier är ett viktigt verktyg när det gäller heminredning, antingen i form av material, färger och mönster, eller avsaknad av textilier som ger en stramare stil.

This entry was posted in Hem, Heminredning, Information and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.