Om oss

HUSFORUM.se är först och främst ett öppet diskussionsforum.

Vi vill vara ett oberoende husforum där frågor kring hus kan diskuteras ur de mest skilda vinklar utan begränsningar. Den som gör inlägg ansvarar för egna åsikter. Rena brott mot svensk lag raderas. Undvik att nämna personnamn, håll er till fakta. Har ni synpunkter på innehållet så kan ni själva publicera dem i kommentarer eller kontakta oss så publicerar vi era synpunkter.

Folk som framför kommersiella budskap för egen vinning, alternativt enbart länkar till egna sidor av marginellt intresse för våra besökare, kommer att få sina inlägg redigerade. Alla kommentarslänkar får dessutom “nofollow” attribut automatiskt.

Vi som arbetar med HUSFORUM.se har alla vanliga jobb som vi försörjer oss på, forumet är inte en viktig inkomstkälla för oss. För att ytterligare garantera vårt oberoende så har vi en strikt sponsorpolicy. Vi välkomnar inte större husleverantörer att annonsera här för att därigenom kunna utöva påtryckningar på oss. Detta gör oss till ett unikt oberoende forum.

Publicering på webbplatsen sker med journalistiskt ändamål i enlighet med SFS 1998:204 och den yttrandefrihet som råder. Cookies används för att ge en personligare upplevelse av webbplatsen. Insamlade uppgifter används inte till något annat ändamål än de som är relaterade till HUSFORUM.

Comments are closed.